Atelier Keramon

Workshops

Bij mij is het mogelijk om op bepaalde dagdelen per week in mijn atelier aan je eigen creatieve ontwikkeling te werken. Tegen een lichte vergoeding kan men gebruik maken van mijn begeleiding en de aanwezige gereedschappen en materiaal.

Ik geef ook workshops gericht op spirituele ontwikkeling. Ik werk hierbij met meditatie, tarotkaarten en opdrachten die in klei of in een schilderwerk omgezet worden. De werkstukken die middels deze methodiek gerealiseerd worden, worden in groepsverband besproken en geven inzicht in onbewuste processen. Dit proces is op afspraak ook individueel te volgen.

 

Ik geef begeleiding aan mensen(ook kinderen) die middels het PGB recht op zorg in natura hebben. Ik werk met kleine groepen. Mijn doel is hier de creatieve kern van de betreffende personen te activeren. Dit kan ook een wandeling in de natuur zijn, wat als inspiratie kan dienen om het creatieve proces in gang te zetten.

Samen met Ans Kanters, ook een kunstenares in DESTAT(info@anskanters.com) verzorg ik bedrijfs- en familie-uitjes en uitjes voor vriendengroepen. Tijdens de workshop kan men kleien of schilderen. Het resultaat kan individueel zijn. Er kan ook groepswerk ontstaan, wat dan op bijvoorbeeld het bedrijf geplaatst kan worden.

Bij interesse aub contact opnemen via de telefoon (06-10859321) het contactformulier, of via de mail.

[an error occurred while processing this directive]